BOUW MEE

Doe gratis mee!

1 miljoen Bemoedigingen

Eén bemoediging kan iemands hele dag positief veranderen. Wat denk je wat dan 1 miljoen bemoedigingen zullen doen? Spreek woorden van Leven over jezelf en een ander uit, want woorden hebben kracht. Bemoedig! Complimenteer! Bouw mensen op! Jij maakt het verschil.

Doe je mee?

Met behulp van dit JIJ BENT WAARDEVOL kaartje kan je iemand enorm bemoedigen.
Tijdens het uitdelen van de kaartjes zullen jullie ongetwijfeld ook hebben bemerkt hoe mensen worden aangeraakt door Gods liefde en kracht. Hun gezicht klaart op, een glimlach verschijnt en ogen gaan stralen. Er ontstaat vaak een open houding voor een gesprek, een knuffel, het evangelie en gebed waardoor Gods kracht stroomt voor bevrijding en genezing.

Met elkaar kunnen we heel veel mensen bereiken met deze boodschap. Hierdoor zullen zoveel mensen horen dat ze waardevol zijn, want dat is jouw identiteit, dat is hoe God naar jou kijkt. Jij bent zo waardevol voor Hem ongeacht wie je bent of waar je vandaan komt. God houdt onvoorwaardelijk van jou en heeft een mooi plan voor jou leven. Onze visie is dat heel NL gaat leven vanuit de ware identiteit.

Doe je mee om samen met ons Nederland te overspoelen met deze waardevol boodschap? Het doel is om 1 miljoen mensen te bemoedigen en te bekrachtigen in hun identiteit.

Inmiddels zijn er door heel Nederland al duizenden mensen bemoedigd op straat, in winkels, in bedrijven, op scholen, in tehuizen, enzovoort. Iemand bemoedigen kan altijd en overal. Hierdoor hebben wij al zoveel mooie en ontroerende reacties gezien en gehoord. Dat bewijst wat de kracht is van deze boodschap.

Bestel gratis onze waardevol-kaartjes en ervaar wat er gebeurd.
You are blessed 2b a blessing!

Spreekbeurten

Arjan heeft een passie voor en om Gods Woord kernachtig en duidelijk over te brengen bij mensen. Hij deelt graag zijn hart in gemeentes en huisgroepen over Identiteit en het vernieuwen van je denken.

Cursussen

Deze avonden helpen je om je relatie met God te verdiepen. De cursussen vernieuwen je denken en veranderen je leven. Het Woord van God is namelijk levend, krachtig en brengt hertel en genezing.

Wandelen

Wandel mee door de mooie Zegenpolder in Rhoon, geniet en laat je bemoedigen. Het eerste half uur wandel je in stilte en geniet je van de schepping en je Schepper. Het tweede half uur bemoedigen we elkaar en deel je indrukken die je hebt ontvangen. Zie onze agenda, elke eerste woensdagochtend van de maand 10:00-11:00. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Evangelisatie

Regelmatig gaan wij de straat op om mensen te bemoedigen, Gods liefde en het evangelie van Jezus Christus te delen.

Copyright © 2024 Brovisuals Weer een  Brovisuals  website
envelopescreenarrow-up-circle